WEKO3
アイテム / Effect of Monascus-Fermented Products on Learning and Memory in the SAMP8 Mice / J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto
J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto
ファイル | ライセンス |
---|---|
J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto.pdf (1.0 MB) sha256 a25c23931420b152e725a40a7ae2984af781011f337e6aa42bd71b2dfaff869a |
公開日 | 2009-04-30 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto.pdf | |||||
本文URL | https://teapot.lib.ocha.ac.jp/record/4849/files/J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto.pdf | |||||
ラベル | J of nutritional science and vitaminology53(3)_yamamoto.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.0 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|